KNAUF DIAMOND BOARD MARINE B-15 BULKHEAD

Speciaal voor passagiersschepen en de binnenvaart brachten Dutch Marine Systems en KNAUF samen de Diamond Board Marine scheidingswand op de markt. Het product is gebaseerd op een metal-stud constructie, aan weerszijden bekleed met KNAUF Diamond Board Marine platen.

Naadloze afwerking

Met een dikte van 12,5 mm per plaat kan het scheidingswandsysteem naadloos verwerkt worden. Hierdoor kunnen diverse soorten toplagen worden aangebracht zoals behang, pleisterwerk, verf of andere decoratieve afwerkingen. Deze speciale wandplaten kregen de strenge B-15 certificering toegekend en zijn uitermate geschikt voor de afbouw van onder andere de hutten, woningen, gangen en opslagruimtes aan boord van zowel passagiers- als binnenvaartschepen.

Geïmpregneerde harde kern

Dit brandveilig systeem poetst alle minpunten die er met andere platen zijn, in één keer weg. De plaat is namelijk voorzien van zeer harde kern van speciaal gips. Daardoor is deze plaat zeer sterk, stootvast en brandvertragend. Daarnaast is hij tot in de kern geïmpregneerd. Dat houdt in dat deze plaat een hoge vochtbestendigheid heeft en dus ook perfect geschikt is voor vochtige ruimtes.

Gecertificeerd systeem

De Knauf Diamond Board Marine scheidingswand is in nauwe samenwerking met KNAUF ontwikkeld en begin 2008 op de markt gebracht. Dutch Marine Systems is exclusief distributeur voor de Nederlandse markt. Het betreft een gecertificeerd systeem en derhalve levert DMS het Knauf B-15 wandsysteem inclusief alle benodigde materialen zoals profielen, schroeven en voegmiddelen. De Knauf Diamond Board Marine (KDM) hebben we in maat 1200 x 2220 x 12,5 mm op voorraad. Bovendien kan de plaat ook op maat worden besteld. Iedere lengtemaat is leverbaar vanaf 1000m2.

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN EN SYSTEMEN

ANDERE PRODUCTEN

DMS levert diverse hotelkamerproducten om het verblijf in de cabines zo aangenaam mogelijk te maken  zoals minibars, safes en haarföhns.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?