WE MAKE SHIPS SAFE AND SILENT

Dutch Marine Systems levert wereldwijd producten voor binnenafbouw van rivier- en zeewaardige passagiers- en binnenvaartschepen.

Sinds 1998 is Dutch Marine Systems toonaangevend in de productie, montage en levering van brandveilige scheidingswanden, deursystemen, plafondsystemendeurbeslag en chipcard sloten in schepen. Wij leveren onze eigen gecertificeerde producten wereldwijd. De systeem-oplossingen van Dutch Marine Systems voldoen aan alle eisen en verzekeren de beste kwaliteit.

De experts van Dutch Marine Systems ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring. Samen met u stellen wij voor elk project een gedegen plan van aanpak op gebaseerd op uw klantspecifieke eisen.

Kortom, we zijn de ideale projectpartner voor de binnenafbouw van rivier- en zeewaardige passagiers- en binnenvaartschepen.

ISO 9001 en MED certificering door Bureau Veritas

Al onze systeemoplossingen, MED module B gecertificeerde producten en systemen voldoen aan de internationale regelgeving van de VN organisatie International Maritime Organization (IMO), belast met de veiligheid van de internationale scheepvaart. Onze organisatie en processen zijn ISO 9001 en MED Module D gecertificeerd door het gerenommeerde Bureau Veritas.

Uw projectpartner

De experts van Dutch Marine Systems ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in het produceren, leveren en monteren van brandveilige en akoestische systemen aan boord van schepen. Met een brede aanpak brengen zij zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. Onze technische engineering experts begeleiden u bij het vinden van de ideale oplossingen voor uw project.

Onze realisaties

De afgelopen jaren hebben wij veel binnenafbouw projecten gerealiseerd bij rivier- en zeewaardige passagiersschepen, cruise schepen, ferry schepen en megajachten. 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?