UW PROJECTPARTNER

Uitgebreide kennis en ervaring

De experts van Dutch Marine Systems ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in het leveren en monteren van brandveilige en akoestische systemen aan boord van schepen. Met een brede aanpak brengen zij zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. Dutch Marine Systems gaat dus veel verder dan enkel produceren en/of leveren. Onze experts begeleiden u bij het vinden van de ideale oplossingen voor uw project.

Een snelle en efficiënte installatie

Onze experts garanderen steeds een snelle installatie, zodat een schip in aanbouw of renovatie zo`n kort mogelijke doorlooptijd heeft. Bij onze “on the job” werkzaamheden wordt het framewerk van de deuren/kozijnen, wanden en plafonds ter plekke uitgezet en gemonteerd. Bovendien hebben onze makkelijk demonteerbare systemen als voordeel dat men ook makkelijk bij het geïsoleerde deel van het schip kan komen voor routine onderhoud en reparaties.

Elk project heeft zijn eigen dynamiek, stijl, eisen en wensen

Klantspecifieke eisen zijn voor DMS het startpunt om een gedegen plan van aanpak te ontwikkelen. Het plan van aanpak behelst veel meer dan alleen de kosten, denk hier aan logistieke uitdagingen, kwaliteitseisen, eisen gesteld aan producten en/of oplossingen door de ROS (Reglement Onderzoek Schepen op de Rhijn of de IMO (International Maritime Organization) enz.

Uw projectpartner, Dutch Marine Systems
Wat mag u van ons verwachten?


•    Partnership
•    Een gedegen plan van aanpak gebaseerd op de klantspecifieke eisen
•    Een zeer goed opgeleid team van experts
•    Advies
•    Kwaliteit
•    Gecertificeerde producten en systemen
•    Logistieke excellence
•    Een verlengstuk van uw eigen organisatie.

Een professionele aanpak

De combinatie van onze expertise, kwalitatieve dienstverlening en gecertificeerde producten garandeert een vlotte en veilige inrichting van uw schip. Deze projectaanpak ontzorgt u als opdrachtgever en draagt bij aan efficiënt werken. Wij hanteren voor elk project een professionele aanpak en hebben steeds oog voor de eisen, de wens van de klant, effectiviteit en kwaliteit van het geleverde werk.

Onze realisaties

Dutch Marine Systems heeft jarenlange ervaring. Wij realiseerden de afgelopen jaren vele binnenafbouwprojecten voor toonaangevende scheepsbouwers. Dit zowel bij rivierschepen als cruise-, ferry-, motor-, stoom-, party-, en binnenvaartschepen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?