CLASS A-B BRANDVEILIGE SCHEIDINGSWANDEN

Bulkheads voor internationale scheepvaart

DMS ontwikkelde in samenwerking met de fabrikant een uniek type brandveilige scheidingswand, welke naadloos verwerkt kan worden. Hierdoor kunnen diverse soorten toplagen worden aangebracht zoals behang, pleisterwerk, verf of andere decoratieve afwerkingen. De metal-studwanden voldoen aan alle regels voor brandveiligheid en hebben bovendien uitstekende akoestische waarden. Verder zijn ook bijpassende kozijnen en deuren beschikbaar.

Naadloos en eenvoudig in te bouwen

Het systeem is niet modulair en is daardoor bijzonder eenvoudig in te bouwen. Dankzij de naadloze verwerking zijn de scheidingswanden ideaal voor bijvoorbeeld hotelschepen, maar ze kunnen overal worden toegepast. Om aan ieders vraag te voldoen, zijn de bulkheads beschikbaar in verschillende brandklassen.

Voordelen en eigenschappen van onze brandveilige scheidingswanden

Onze DMS Class A60 en B15 Bulkheads hebben een Certificate of Type Approval. Het scheidingswand systeem is gebaseerd op een metal-stud constructie. In de wanddikte van 70 of 100 mm kunnen leidingen voor elektra en water netjes weggewerkt worden. Onze metal-studwanden hebben een uitstekende geluidswaarde van 42-44 DB. De scheidingwanden worden in het schip samengesteld waardoor tijdens de bouw makkelijk wijzigingen kunnen worden doorgevoerd.

Gecertificeerde systemen

Al onze wandsystemen zijn MED gecertificeerd volgens de International Maritime Organization (IMO). In de sector staat deze standaard ook wel bekend als de ‘stuurwielmarkering’ en reguleert de toelating van scheepsuitrusting op de Europese markt. DMS produceert, levert en monteert gecertificeerde Class B-15 en Class A-60 wandsystemen.

Onze andere oplossingen en systemen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?