A-60 DMS BULKHEADSYSTEEM

Een flexibel systeem

Speciaal voor de scheepsbouw heeft Dutch Marine Systems een A60 Class Lightweight wandsysteem ontwikkeld en gecertificeerd op de markt gebracht. Met dit wandsysteem is het mogelijk om een A-60 wand te bouwen zonder dat er stalen schotten gelast dienen te worden als dit constructief niet noodzakelijk is. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk de flexibiliteit waarmee deze wanden gebouwd kunnen worden  en een gewicht besparing ten opzichte van een stalen wand.

Naadloze afwerking

Met een dikte van 12,5 mm per plaat kan het bulkhead systeem naadloos verwerkt worden. Hierdoor kunnen diverse soorten toplagen worden aangebracht zoals behang, pleisterwerk, verf of andere decoratieve afwerkingen. Dit speciaal wandsysteem kreeg de strenge A-60 certificering toegekend en zijn uitermate geschikt voor de afbouw van onder andere de gangen en opslagruimtes aan boord van zowel passagiers- als binnenvaartschepen. Scheidingswanden met de certificering A-60 kunnen worden toegepast in trappenschachten , controleruimten, verzamel en verblijf ruimten die als zodanig staan omschreven in de Es-Trin hoofdstuk 19 bijzondere bepalingen voor passagiersschepen. Uiteraard levert DMS ook de gecertificeerde A-60 deuren en kozijnen die in deze wanden volgens de regelgeving moeten worden toegepast.

Gecertificeerd systeem

De wand is opgebouwd middels een metal-stud constructie voorzien van 60 mm steenwol  de constructie is tweezijdig voorzien van 12,5mm Fermacell licht gewicht paneel  Totale dikte van de wand is 100mm Gewicht Ca. 31 kg / m2. Het betreft een gecertificeerd systeem en derhalve levert DMS het A-60 licht gewicht systeem inclusief alle benodigde materialen zoals profielen, schroeven en voegmiddelen. De hebben we in de  maat : 1200 x 2200 x 12,5 mm op voorraad. Bovendien kan de plaat ook op maat worden besteld. Iedere lengtemaat is leverbaar vanaf 1000m2.

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN EN SYSTEMEN

Overige producten

DMS levert diverse hotelkamerproducten om het verblijf in de cabines zo aangenaam mogelijk te maken zoals minibars, safes en haarföhns.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?