IPCOM group

Dutch Marine Systems maakt deel uit van de IPCOM groep. Dankzij onze positie binnen dit Europese netwerk van isolatieprofessionals kunnen wij constant kennis en expertise uitwisselen. Dit laat ons toe voor elke klant het allerbeste resultaat op te leveren en onze activiteiten strategisch uit te bouwen op een duurzame manier.

IPCOM - met hoofdzetel in Melle (België) - is een snelgroeiende Europese groep van meer dan 20 bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve isolatieoplossingen. IPCOM is een internationale marktleider en biedt een volledig gamma aan oplossingen voor technische isolatie, bouwisolatie, hoge temperatuursisolatie, passieve brandbescherming en geluidsisolatie.

Tot de professionele klanten van IPCOM behoren installateurs, nationale en internationale aannemers, distributeurs en OEM’s in een breed scala aan industrieën en markten. IPCOM stelt meer dan 750 mensen tewerk, verspreid over méér dan 50 vestigingen in 13 Europese landen. 
IPCOM bedient een zeer brede waaier aan industrieën en markten: van bouw, energie, procesindustrie, automotive, petrochemie, metaalindustrie, scheepvaart, voedingsindustrie tot healthcare enzvoort.